LOOKOUT

LOOKOUT is een observatiedek met een ongeëvenaarde uitkijk op Amsterdam. Inclusief uitzicht op het historische stadscentrum, de bruisende haven, het unieke polderlandschap en de wereldberoemde grachten.

Madam

Madam is het panorama restaurant op de top van de A’DAM Toren. Overdag is deze sfeervolle setting onderdeel van de LOOKOUT experience – maar, wanneer de zon verdwijnt gaat de volumeknop omhoog en transformeert Madam in de hoogste skybar van Amsterdam.

Moon

Moon, het ronddraaiende restaurant op de 19e verdieping van de A’DAM Toren, biedt een unieke fine dining experience met een spectaculair 360˚ panorama van Amsterdam. Signature-chef Jaimie van Heije en chef de cuisine Tommy den Hartog presenteren klassieke gerechten met een moderne twist.

Sir Adam Hotel

Sir Adam beslaat de eerste zeven verdiepingen van de A’DAM Toren. Dit urban luxury boutique hotel biedt een lifestyle experience met 110 stylish slaapkamers en creatieve spaces met adembenemend vergezichten van Amsterdam.

A’DAM Events

Op zoek naar een bijzondere locatie? Of het nu een productlancering, lezing, bruiloftsceremonie, besloten diner of workshop is: The Loft biedt eindeloze mogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring. De split level ruimte beslaat twee luxe slaapvertrekken en nog veel meer: ruimtelijk, maar toch intiem.

A’DAM Music School

Het talentontwikkelingsprogramma A’DAM Music School is een springplank voor jong Amsterdams muziektalent, ook voor diegene die er normaal niet de middelen voor hebben.